Θερμοπρόσοψη Εσωτερική & Εξωτερική

Η θερμοπρόσοψη τον χειμώνα περιορίζει σημαντικά τις θερμικές απώλειες από το εσωτερικό του κτιρίου προς το εξωτερικό περιβάλλον, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες εμποδίζει τον θερμό εξωτερικό αέρα προς το εσωτερικό του κτιρίου. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε την ροή θερμότητας και μπορούμε να εξοικονομήσουμε ως και 50% της ενέργειας που θα καταναλώναμε για ζέστη ή δροσισμό.

Η θερμοπρόσοψη στο κτίριο  γίνεται με την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εσωτερικό ή εξωτερικό μέρος των κατακόρυφων τοίχων του. Το κάθε κτίριο έχει διαφορετικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την εφαρμογή μιας επιτυχημένης θερμοπρόσοψης, όπως είναι η υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια τα δομικά στοιχεία που αποτελείται και το τοπικό κλίμα της περιοχής.

Η θερμοπρόσοψη, ως σύστημα θερμομόνωσης, εφαρμόζεται 30 και πλέον χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική. Είναι μια εναλλακτική εφαρμογή της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος) και η μόνη λύση θερμομόνωσης και ανακαίνισης για τα παλιά κτίρια. Παρέχει θεαματικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου, αρχιτεκτονική ελευθερία, ανθεκτικότητα στο χρόνο! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Οφέλη Θερμοπρόσοψης

  1. Εξοικονόμηση ενέργειας
  2. Προστασία του κτιρίου από τις καιρικές συνθήκες
  3. Επιπλέον επένδυση στην αξία του κτηρίου
  4. Μικρότερη διαστασιολόγηση των εγκαταστάσεων για θέρμανση και κλιματισμό
  5. Προστασία από ρωγμές
  6. Αποφυγή θερμογεφυρών και φαινομένων μούχλας και υγρασίας
  7. Βελτιστοποίηση συνθηκών διαβίωσης
  8. Ανακαίνιση εξωτερικών τοίχων
  9. Συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος

εφαρμογή θεπμοπρόσωψης

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση στο χώρο σας.